Login/Registracija

Jutra u domu Novaka Đokovića: Teniser pokazao umeće u kuhinji, a njegov recept za zdrave palačinke svako mora da proba (VIDEO)

novak djokovic 1

Teniser Novak Đoković , pored svoje karijere, veoma je posvećen svojoj porodici i svaki slobodan trenutak koristi da provede sa njima na najbolji mogući način.

On je sa suprugom Jelenom ima dvoje dece sina Stefana i ćerku Taru koje često možemo da vidimo kako bodre tatu sa tribina, a sada se na Tiktoku pojavio snimak na kojem Nole sprema palačinke svom nasledniku, koji je u tom trenutku imao dve godine.

Poznato je da su oni posebnom režimu ishrane, te jedu sve bez glutna, pa je tako tada teniser spremao Stefanu palačinke za doručak, ali one zdrave.

–  Zdravo svima, evo nas u kuhinji. Pravim palačinke bez glutena, bez dodatnog šećera. Samo za Stefana, koji ima dve godine i obožava palačinke. To je ono što radimo svako jutro – pričao je Đoković, a potom otkrio recept.

Inače, njegova majka Dijana, jednom prilikom otkrila je da njeni unuci mnogo vole palačinke i da je uvek teraju da im napravi.

Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: „Bako, spremi nam palačinke!“, pa se onda nadmećemo: ‘Koje ćete, bezglutenske ili normalne’, a Stefan kaže: „Bako, normalne, pusti te bezglutenske“-otkrila je uz osmeh Dijana Đoković.

BONUS VIDEO- Tijana Milentijević na audiciji za „Zvezde Granda“:

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.