Login/Registracija

“Juče sam SAZNALA i odmah SKINULA BURMU“, pevačica živela u ZABLUDI sa suprugom

Nakon što je pevačica Ivana Šašić na Fejsbuku objavila da se razvodi, sada je otkrila nove detalje kraha braka.

– Neko je nešto zabrljao, ja ne prelazim preko toga i to je to. Nisam ja ništa zabrljala, ali neću da širim priču, dovoljno je da je neko nešto zabrljao… Danas sam predala papire za razvod braka odmah! Juče sam nešto saznala i danas sam već to uradila. Jutros u pola 9 sam bila kod advokata. Ovo nije ishitrena reakcija, tako je kako jeste. Juče sam automatski skinula burmu, čim sam to uradila, onda je kraj. Nema nazad, nema priče. Ja sam žena koja poštuje sve. Onog trenutka kada nisam ispoštovana ja, onda je to defintivno kraj. Voleli smo se dok smo bili zajedno, očigledno to više nije to. Nemamo zajedničkih interesa više – rekla je Ivana i dalje ostavljajući misteriju da li je razlog razvoda prevara njenog supruga Bojana, kao što mnogi pretpostavljaju.

Pevačica je dodala da više ne živi sa Bojanom kao i to da se ona trenutno nalazi u Šapcu, gde već satima dobija pozive od kolega i prijatelja koji joj upućuju podršku.

– Svi su uz mene. Svi moji, koji su moji ceo život, uz mene su. Ja sam dobro, znam šta želim, a šta ne želim. Najgora je činjenica da živiš u zabludi, da neko misli da je namazaniji od tebe, da nikad nećeš saznati… A sve se sazna. Ja pevam, mnogo ljudi poznajem i nikad ne znaš koga poznajem, kako neke stvari mogu doći do mene. Nije lako, ali sam svoja, nemam potrebu da trpim ništa u životu. Ni zbog ljubavi, ni zbog materijalnih stvari– ispričala je pevačica za “Pink.rs“.

POGLEDAJTE I:

Tek što je objavila da se RAZVODI, pevačica već SLAVI: Jednim potezom IZNENADILA SVE

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac