Jovana Tipšin napravila DRASTIČNU PROMENU: „Dosta mi je više patnje i bola“

Od samog početka karijere Jovana Tipšin veoma je obazriva i za 27 godina, koliko je na estradi, svoje ime nikad nije želela da gradi na skandalima. Tvrdi da vodi računa o svakom svom pojavljivanju u javnosti, da ne voli mnogo da eksperimentiše kada je reč o modnom stilu, kao i muzičkom žanru kom je godinama dosledna.

054bc92991f468ac524dfe5432c96eab8e8cf104

Ipak, sa novim singlom napravila je malu promenu, a za to je glavni krivac ona sama, ali i situacija u kojoj se celokupna estrada našla zbog pandemije. 

Kaže da je optimizam nije napustio čak i u najtežim trenucima u životu, kao i da je to razlog zbog kog se odlučila da menja ritam i pravac. 

– Čovek mora da bude optimista u životu, a ja tako živim svaki dan. I kad naiđe loša emocija prebacim se na pozitivne misli i zahvaljujem Bogu što sam živa- rekla je Jovana, a zatim se osvrnula na transformacije kojih je bilo malo u njenoj karijeri.

– Bila sam brineta i to je možda jedina drastična promena koju sam napravila. Ali znaš kako, sa svakom novom pesmom i albumom moraš da budeš drugačiji, ali da ne odstupaš mnogo od onoga što je publika od tebe navikla. Ne treba mnogo eksperimentisati, treba biti umeren i ja se time vodim – istakla je pevačica u emisiji „Grand parada“. 

4a344dcdad316b376d23de4fb71fd9827c4ee9a4

Uprskos brojnim hitovima i ogromnoj popularnosti koju je imala u jednom periodu, ostala je skromna, a na pitanje voditeljke Sanje Ćulibrk da li može da izdvoji svoj najveći hit, dogovorila je:

– Volim svaku svoju pesmu i svaka je posebna na svoj način, ali  ne mogu da pobegnem od hita „Ne zaboravi me“. To je moja lična karta i dan danas mi je svi šalju i taguju me kad je negde čuju.

Iako su njene balade najslušanije, ovoga puta odlučila je da novim singlom „Voli me“ pokrene i natera publiku da đuska. 

– Dosta mi je više patnje, bola, korone. Rekla sam saradanicima i sebi „Ajmo nešto veselo“, idu proslave, svadbe, veridbe, bitno je samo da je veselo. Svako će se pronaći u novoj pesmi jer je poruka ljubavna i govori da treba da se volimo – istakla je Jovana čiji novu pesmu možete da poslušate u nastavku. 

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić