Login/Registracija

Jovana Jeremić neće ni da čuje za KUĆNE POSLOVE, a sada je otkrila: „ODLUČILA SAM NA KOJOJ TV ĆU RADITI“

Voditeljka Jovana Jeremić nema dlake na jeziku i ne krije da nije nikakva domaćica, već kako kaže biznismenka i žena posvećena karijeri, te su se njen suprug i ćerkica već na to navikli.

– Ne volim da kuvam, čistim, perem i peglam. To nije moj svet i trudila sam se kroz ceo svoj život da budem poslovna žena. Ja sam biznismenka i moj život je biznis. Nemam vremena za kućne poslove, pogotovo kada sam u prethodnom periodu uređivala jutarnji program. Moja porodica se pomirila sa tim da ja jednostavno nisam za takve stvari i da nisam imala vremena da radim po kući i budem domaćica. Školovala sam se da budem biznismenka – rekla je Jovana i dodala da ne planira da se dugo zadržava u sadašnjem stanu.

– Odlučila sam da sama sebi priuštim stan i da rešim svoje stambeno pitanje. Valjda sam ja to zaslužila posle toliko godina karijere. Samostalna sam i borac, nisam ništa dobila od roditelja, muža, ljubavnika ili jakih biznismena kao druge. Sve što sam uradila, to je zbog ćerke Lee. Meni ništa ne treba, ali njoj treba da ostane stan. Ona ne sme da se muči, kao što sam ja morala da bih danas bila uspešna žena – ispričala je voditeljka za „Blic“.

Jovana otkriva da je donela odluku na kojoj televiziji će biti pojačanje od septembra:

– Donela sam konačnu odluku na kojoj će me televiziji gledaoci gledati. Mogu slobodono da kažem da je u pitanju televizija sa nacionalnom frekvencijom i da dolazim da pobedim. Mnogo se spekulisalo da ću biti rijaliti voditeljka, međutim ostajem u domenu informative, tamo gde i zaslužujem da budem. Uskoro će ceo region saznati gde ću raditi.

PROČITAJTE I:

ODLUČILA DA OTKRIJE SVE! Voditeljka piše KNJIGU, javnost se trese

Jovana Jeremić objavila pobedničku fotku i poručila: „Bol kida, ali pobeđujem ga“ (FOTO)

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić