Login/Registracija

Jovan Perišić priznao da ima probleme u braku, supruga mu postavila visoka očekivanja: „Nije više kao nekad“

78d348a8485ebef91807032352762ee9d7940dcb

Svoju porodicu, uprkos popularnostiJovan Perišić nikada nije eksponirao u javnosti, a o njegovoj supruzi i troje dece zna se tek onoliko koliko je pevač bio voljan da otkrije. 

U bračne vode ušao je jako rano, međutim nikada se nije pokajao i može se pohvaliti da je imao sreću da upozna ljubav svog života kao mladić.

– Još dok smo se supruga i ja zabavljali, samo par meseci je prošlo i ja sam odmah rekao: „Daj da se uzmemo, da ne idemo više po kafićima i restoranima“. Živeo sam sam i bili smo mladi, zaljubljeni– rekao je svojevremeno za Grand.Online. 

Iako imaju skladnu bračnu zajednicu, Perišić priznaje da je nedavno primetio kako mu se supruga promenila, što ga je iznenadilo.

a680fe6da7b72f6fd918f741d6aaa61266aae1a3

– U poslednje vreme imam problem sa ženom. Kada smo na nekoj proslavi, ona više nije kao inače da me tera da idemo kući, već neće kući i gura mikrofon meni– otkrio je pevač koji obožava da peva svojoj lepšoj polovini.

–  Ona voli Bešlića i Šabana pored mojih pesama. Ja znam šta ona voli i pevam joj, ali to su sve teške pesme i ja je uvek pitam što mi to traži na fajrontu – sa osmehom je rekao svojevremeno u emisiji „A sad malo mi“.

Njegovi sinovi izrasli u ozbiljne momke koji mogu uskoro i da se ožene, on je nedavno priznao da ih još uvek gleda kao decu.

– Još uvek želim se mazim sa njima, a oni veliki, odrasli ljudi, imaju brade jače nego ja– istakao je za naš portal.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Č.