Login/Registracija

Joksimović i Pavlović novo pojačanje u Grandu!

1453-natasa-pavlovic3454704489_a8fa6de751

Glumac Saša Joksimović, rođeni brat pevača Željka Joksimovića, zajedno s voditeljkom Natašom Pavlović biće domaćini velikog šoua „Senzacija“, novog projekta Grand produkcije koji će od jeseni startovati na TV Prva.

Saša Popović je odlučio da napravi ozbiljan i do sada najskuplji muzički šou-program, u kojem će se iskoristiti sva svoja dosadašnja iskustva, ali i ideje producenta Predraga Pavlovića i Peđe Markovića, koji su do sada potpisivali najgledanije emisije tog formata u Srbiji.

Neviđeni šou

Sam šou će imati scenografska rešenja kakva dosad nisu viđena u Srbiji i ujedno će biti najskuplji projekat, budući da će na njemu raditi veliki broj pevača, orkestara, glumaca i statista. „Grand“ će ovaj projekat raditi i emitovati jednom nedeljno na TV Prva u udarnom terminu, a to će zapravo biti unapređena verzija čuvenog „Grand šoua“, koji će svoje mesto ubuduće imati na Grand televiziji. Voditeljki par je takođe pažljivo biran, pa će se prvi put u ulozi voditelja naći Saša Joksimović, koji je glumio u brojnim domaćim serijama, kao i Nataša Pavlović, kojoj će ovo biti prvi TV angažman nakon rođenja sina Olega 2010. godine. Novi voditeljski tandem ne krije oduševljenje povodom velikog projekta na kojem će raditi.

– Veoma sam uzbuđen. Jedva čekam da počnemo da snimamo. Ovo će biti moj prvi voditeljski angažman na televiziji, a dugo sam radio na radiju – rekao je Joksimović.

Izvor: Kurir