Login/Registracija

Jelena Rozga je jedina žena koja se OVOME RADUJE: „Verujem da sve dolazi iz srca“

Nakon višedecenijske karijere popularna hrvatska pop zvezda Jelena Rozga prvi put odlučila je da svoj rođendan dočeka pred nekoliko hiljada ljudi na koncertnoj bini u Leskovcu. Iako bi joj retko ko dao 45. godina, pevačica je otvorila dušu i priznala šta za nju znači još jedna svećica na rođendanskoj torti.

– Za mene ona znači samo divna iskustva! Predstavlja momente satkane u dva broja, puno nakupljene mudrosti i pri samoj pomisli da će se sledeće godine one uvećati zapravo me raduje jer uvek razmišljam koliko ću uspeha, lepih trenutaka i izazova tek steći. Život je lep i treba mu se radovati tako da se ja apsolutno prepuštam- istakla je Rozga.

Jedan od njenih najvećih hitova nosi naziv „Razmažena“ te je pevačica otkrila da li je i sama takva ili su joj ipak godine donele zrelost.

– Uživam u zrelosti koju su mi donele godine jer sam mudrija i dosta promišljenije donosim odluke. Inače sebe uopšte ne smatram razmaženom osobom jer da biste sledili neki put i na tom putu uspeli potrebno je mnogo odricanja, žrtvovanja i nadanja- priznala je pevačica.

Energijom i izgledom devojčurka pleni gde god da se pojavi, a ukoliko pitate Rozgu recept je vrlo jednostavan.

– Čovek izgleda onako kako se oseća i kako živi. Na svakoj našoj bori se vidi koliko volimo život. Naravno da su genetika i nega važne, ali energija je ono što zapravo podmlađuje! Za mene je nega stvar rutine, a sa druge strane verujem da sve dolazi iz glave i srca. Ako osećamo da sve možemo onda i možemo, a godine su tu samo broj- poručila je u razgovoru za „Story“.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović