Login/Registracija

Jelena Dimitrijević napravila drastičnu promenu, mnogi je nisu prepoznali: „Kažu da sam kao Kleopatra“ (FOTO)

407f867ca4f93a52ddaad84099e6596863568abb

Od kada se pojavila na malim ekranima, voditeljku Jelenu Dimitrijević svi znamo kao zanosnu plavušu. Osim po šarmu i prelepom osmehu, poznata je i po ovoj boji kose, ali je sada odlučila da napravi promenu koja je sve iznenadila.

Naime, Jelena se prepustila rukama dugogodišnjeg frizera i prijatelja Peđe Božića koji je danas napravio korenitu promenu u njenom izgledu o kojoj svi bruje.

IMG 20230601 WA0011

U ranom detinjstvu imala je plavu kosu, ali kako ističe u mladosti je jedno vreme bila brineta, da bi nakon nekoliko godina prešla u potpuno plavu nijansu.

Voditeljka se sada oglasila za naš portal i otkrila je da je ovu odluku da pređe u crnke bukvalno donela preko noći, a to je iznenadilo i njenog frizera koji se odmah latio posla.

IMG 20230601 WA0008

-Što se tiče nove boje kose, jutros sam odlučila da hoću da budem crnka, jer malo stvari u životu možeš brzo da promeniš, a boju kose možeš – rekla je Jelena i dodala da je njen frizer već dugo nagovarao da naprave ovu promenu:

-Nagovorio me je moj frizer Peđa, mislim nije me nagovorio, ali je insistirao na tome od prvog puta kada me je video. Pričao je da je to boja za mene, međutim, nikada ga nisam poslušala jer sam se lepo osećala sa plavom bojom kose.

IMG 20230601 WA0010

Kako je ovo zaista velika promena, Jelena je za Grand otkrila i kako su reagovali ljudi iz njenog najbližeg okruženja kada se danas pojavila kao crnka.

-Svima se dopada, neki kažu da izgleda moćnije, većina kaže da sam kao Kleopatra (Smeh). Tako da nije važno da li se ljudima dopada, ili ne, to me nikada nije interesovalo. Važno je da se meni dopada i naravno mom frizeru – dodaje šarmantna voditeljka.

IMG 20230601 WA0006

Na samom kraju razgovora za naš portal, Jelena je priznala i kako su njene kolege sa Grand televizije reagovale kada su je videle sa novom bojom kose, a njen odgovor će sigurno nasmejati sve.

-Kolege me još nisu videle, ali kada me budu videle prepoznaće me zbog mog šarma, osmeha i duhovitosti – zaključila je ona kroz smeh.

Foto: Privatna Arhiva,
Autor: J.Jović/A.Milinković