Login/Registracija

Jedna noć okrenula je Stojin život naglavačke: „VRIŠTALA SAM ULICOM IZ SVEG GLASA“

Iako je Stoja danas jedna od najvoljenijih pevačica čiju karijeru bi poželeo svako pevačicin život nije bio ni malo bajkovit. Da život piše romane potvrđuje i njeno odrastanje, a jedna noć okrenula je sve njene snove bukvalno naglavačke.

– Danas imaš sve, sutra nemaš ništa. Moj suprug je nastradao u saobraćajnoj nesreći, dok sam imala njega, ja sam imala sve, a sutra ništa. Kada kažem ništa to bukvalno mislim, moje dete i ja smo ostali na ulici bez ičega. Imala sam tad samo devetnaest godina, a moje dete tri- pričala je svojevremeno pevačica.


Do kobnog dana pevačica je imala lep, lagodan i srećan život koji se pretvorio u nemaštinu, tugu i bol.

– Moram da pomenem taj dan posle sahrane, kada smo moj sin i ja došli kući jer nismo imali nikakva prava. Morali smo odmah da izađemo iz kuće jer je njegova familija tako htela. Zato što sam ja bila siromašno dete i mlada sam se udala za njega, takav je bio njihov sistem- sa knedlom u grlu govorila je Stoja u emisiji „Iz profila“ te nastavila:

– Išla sam ulicom sa detetom tog dana bez ičega, bez garderobe, igračaka, leto je bilo i vrištala sam ulicom iz sveg glasa. Bilo mi je jako loše, gledam u dete i idem, a ne znam gde. K    ući nisam mogla da se vratim jer su moji roditelji bili jako strogi i nisam smela da idem kod njih, mada bi me oni prihvatili.. Nisam želela da oni budu u pravu. Imala sam dobru prijateljicu, koja je na žalost umrla umeđuvremenu, ali mi je mnogo pomogla. Bila sam mesecima kod nje dok se finansijski nisam pokrenula. Pozajmljivala sam garderobu od drugarica, sećam se- prisetila se pevačica koja je uprkos neverovatnom bolu koji je osećala gotovo svaku noć provodila radeći i nastpajući kako bi svom detetu obezbedila osnovne stvari za život.


Zbog svega toga danas je ponosna žena koja je sve ostvarila zahvaljujući svojoj habrosti, a danas se može pohvaliti da su sve njene pesme samo hit do hita.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović