Login/Registracija

JEDAN TRENUTAK JE BIO PRESUDAN: Veljko Ražnatović otkrio kada se suočio sa najvećim životnim izazovima

Govoreći na temu svog odrastanja bez oca, a u fokusu javnosti, bokser Veljko Ražnatović je objasnio šta ga je navelo da na kraju život sa svojom porodicom gradi na značajno mirnijem mestu.

On nije skrivao i koliko je za njega duhovna strana važna, pa se tako u okviru jedne emisije, osvrnuo na svoju posetu Hilandaru, posle koje, naglašava on, više ništa nije bilo isto.

Tamo, naslednik pevačice Cece Ražnatović boravio je sa ocem Stefanom, a svoje upoznavanje sa verom pamti kao gotovo magičan događaj.

– Bio sam mlad i prvi put sam tamo upoznao veru. Sećam se da su me podigli na velike merdevine. To je bila velika čast, da se pomogne oko čišćenja crkve – pamti dobro on, pa dodaje:

– Popeli su me na merdevine i čistio sam prozor pored košnice, ogromne. Nije mi bilo svejedno, a monah mi je rekao: „Slobodno, neće te nijedna pipnuti“. I tako je i bilo. Ta scena je i uticala na moj tok života. Posle je bilo magično, to što se desilo, kosi se sa naukom. Već imam farmu, povećao bih je još i ne vidim sebe u gradu – istakao je on.

Foto: Instagram,
Autor: A.M/Blic