Login/Registracija

Javnost STALA UZ NJU: Severina opet ne može da vidi dete a bivši suprug neće da joj otvori vrata! (VIDEO)

Hrvatska zvezda Severina, dugo je vremena vodila bitku sa bivšim mužem Milanom oko starateljstva nad sinom Aleksandrom, da bi na kraju dete ostalo kod oca, a Seve dobila svega 88 sati mesečno da boravi uz svoj jedinca.

Ona je juče podelila video na svom Instagram profilu, kako čeka ispred zgrade bivšeg supruga u Beogradu, u kom se nalazi i njen sin, jer su utorak i četvrtak dani kada ima pravo da preuzme dete na par sati. Pevačica je zbog deteta doputovala iz Zagreba, ali kada je došla da ga uzme, bivši suprug nije želeo da joj otvori vrata uz objašnjenje da su u samoizolaciji zbog aktuelnog virusa.

Iako je lepa Severina zamolila da vidi dete makar sa terase ili preko stakla ispred ulaznih vrata, otac njenog deteta neće ni da čuje.

Zbog ovoga mnoge poznate ličnosti dale su podršku i stale uz pevačicu uz reči da kakvo god da je stanje ovo nije humano ni ljudski a Milica Todorovič napisala je  Đubre jedno!

Severina se nada da će hrvatsko sudstvo videti njen video i reagovati na neki način zbog ove situacije. Pogledajte video ispod.

……

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac