Login/Registracija

Jasna Kočijašević U ŠOKU zbog odlaska prijateljice: “Bila je NAJBOLJA među nama“

Jedna od najbližih prijateljica preminule Merime Njegomir, diva srpske narodne muzike Jasna Kočijašević, svesna je u kom je stanju pevačica bila ali se i dalje nadala najboljem, te ju je vest o upokojenju Merime, potpuno dotukla.

– U šoku sam zaista, ne mogu da dođem sebi. Znala sam da je loše ali nekako uvek verujete u čuda i mislite da će se uzvući– rekla je Jasna za naš portal.

Tokom decenija druženja anegdota je bilo mnogo, a Jasna će zauvek nositi samo najlepše uspomene na Merimu, kao čoveka, prijatelja i kolege.

Otišla je najbolja među nama. Vanserijski talenat, vanserijski umetnik. Žena koja je umetnost podigla na pijedestal. Osim toga što mi je bila koleginica, bila mi je kućni prijatelj i ne mogu nabrojati koliko prelepih uspomena imam sa njom– izjavila je Jasna.

Iako su prvenstveno Jasna i Merima bile prijateljice, pokojna pevačica obožavala je Jasninog supruga Dragoslava Mihajlovića Kanarinca, čuvenog pevača, tekstopisca i kompoziotra, koji nije našao reči da izrazi tugu koju oseća.

– Suprug je u šoku kao i ja. Potpuno smo van sebe od količine informacija i svega ali mišljenje o Merimi nam je isto. Mnogo smo se družili, odlazili kod nje, bila je na našem jubilarnom koncertu i generalno se uvek odazivala za sve. Bila je divan čovek– zaključuje pevačica.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac