Login/Registracija

Jasna IZNENADILA savetima o ljubavi: „Možete voleti koliko hoćete, ali…“

Pevačica Jasna Kočijašević nedavno je objavila novi album u čijem radu su učestvovali i njen suprug i sin, a za portal Grand Online otkrila je i koliko je teško sarađivati sa najmilijima.

– Ponekad se sukobe stručnost mog sina i moje iskustvo, ali na kraju se sve završi, mada bude situacije gde svako gleda da istera svoje. Moj suprug je najtvrdoglaviji (smeh)- otkrila nam je pevačica.


Nedavno su pevačica i njen suprug Dragoslav Mihajlović Kanarinac proslavili pedeset godina velike ljubavi, a za uspešan i višedecenijski brak Jasna ima nekoliko saveta.

– Morate biti svesni sebe, možete voleti koliko hoćete i izgubiti glavu, ali ne i svoju dušu. Za sve postoji neka mera, svako može kako hoće ali ne i dokle hoće. Morate da prihvatite partnera, može nešto da se koriguje, ali nema ubeđivanja, to nikako. Kada tako postavite stvari, da nema dokazivanja ko je u pravu i ko nije dođe i pedeset godina braka (smeh)- objasnila nam je sa osmehom.


Kako su partneri u ljubavi, ali i u poslu zanimalo nas je i koja numera je obeležila njihovu ljubav.

– Mislim da je pečat našeg života pesma „Svadba, svada“, on je tu pesmu komponovao, možda godinu dana pre naše svadbe i eto do dan danas je tu. Doduše neće da pere sudove kao u pesmi, mada se ne ljutim kada nešto neće da uradi. Sve je pitanje pravog trenutka, kada je raspoložen ako je neko pobedio u utakmici ja ga tada zamolim da nešto uradi i onda hoće– našalila se Jasna.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović