Jani malo 3 stana, pazarila još jednu luksuznu nekretninu u Beogradu na vodi za 500.000 evra

JANA NNK SNIMANJE 21032024 FOTO MUNJA 25 ok 1

Pevačica Jana Todorović pored velike kuće u Jajincima, gde živi, navodno je pazarila još jednu nekretninu u Beogradu.

U pitanju je stan koji košta vrtoglavih pola miliona evra, koji se nalazi u Beogradu na vodi.

JANA NNK SNIMANJE 21032024 FOTO MUNJA 7 ok

Zapravo zgrada u kojoj je Jana kupila stan je još u fazi izgradnje, praktično ona će biti završena za nekoliko meseci, a stanovi koji se nalaze u tom objektu su više nego ekskluzivni.

-U pitanju je možda i najekskluzivija zgrada u celom naselju. To su stanovi koji su dupleks, a neki su čak i tripleks, zapravo sve je u kaskadama. Tako nešto ste samo viđa na ekskluzivnim svetskim destinacijama. Zbog toga je Jana i odlučila da kupi ovde stan obzirom na to da je oko 200 kvadrata ne treba da čudi da je cena preko pola miliona evra – priča izvor Skandala.

JANA NNK SNIMANJE 21032024 FOTO MUNJA ok 1

Inače kako ovaj medij saznaje Jana i Ivan sve nekretnine prepisuju svojoj ćerki jedinici.

-Njih dvoje su već 23 godine u braku, njihova ćerka je rođena u Las Vegasu u Americi, ima njihovo državljanstvo i jako je vredna, verovatno će početi da se bavi i privatnim biznisom iako je jedva punoletna. Zbog svega toga i ne treba da čudi što su roditelji odlučili da njoj baš automatski prepišu sve nekretnine i da naslednica svega bude baš ona – dodao je ovaj izvor.

JANA NNK SNIMANJE 21032024 FOTO MUNJA 55 ok


Jana inače već poseduje tri stana na u Kuli Beograd. Svaki od ova dva stana košta više od milion evra, tako da će sa još jednim stanom, koji je prošle godine dobila na poklon od svog svekra, imućnog biznismena Svete Todorovića, ona posedovati nekretnine u ovoj luksuznoj zgradi u Beogradu, u ukupnoj vrednosti od preko tri miliona evra.

170435c68182da090125ea0bfd3dedab7030b27f


Svekar Jane Todorović Sveta poznat je široj javnosti kao čovek koji je kupio ceo sprat u Kuli Beograd i za to zadovoljstvo iskeširao neverovatnih 15.000.000 evra. Život u ovoj „brendiranoj rezidenciji“ sa sobom povlači i privilegije, što znači da će Jana i njen suprug Ivan imati ista prava kao i gosti ekskluzivnog hotela koji će se prostirati od prvog do 14. sprata kule. Ulaziće na poseban ulaz i na raspolaganju će imati spa-centar, bazen, teretanu, nekoliko restorana.

BONUS VIDEO: Jana Todorović nikad emotivnija:“ Krstimo našu ćerku, puni 18 godina, ja sam najsrećnija majka na svetu“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.D.