Jana Todorović otkrila zašto kritikuje ćerku: „Žali se jer je stalno napadam“

170435c68182da090125ea0bfd3dedab7030b27f

Vikend koji je prošao pre dva dana za većinu estradnih zvezda bio je izuzetno radan te su odmah nakon istog požurili svojim kućama, a pored novca mnogi su sa sobom “poneli“ i osmeh.
Prva, kao i svakog prethodnog vikenda došla je folk pevačica Jana Todorović, koja je otkrila da su putevi počeli izuzetno da je umaraju.

JANA NNK SNIMANJE 21032024 FOTO MUNJA 25 ok

-To mi najteže pada, a inače sve drugo nije problem jer kada sam došla do neke destinacije mi je kao da sam završila posao. Pevanje mi nije problem, ali putovanja jesu. Ne znam hoću li smanjiti nastupe, ali do pedeset i pete ću ovim tempom, ali radimo da bi zaradili, ne da putujemo i da bi se provodili. Da želim da putujem otišla bih mesec dana u Ameriku, mesec u Australiju i isto toliko u Dubai, ali mora da se radi – rekla je Jana.

JANA NNK SNIMANJE 21032024 FOTO MUNJA ok

Pevačica je otkrila i šta najviše kako se ova putovanja reflektuju na njen odnos sa ćerkom, ali i šta zamera svojoj naslednici.

-Ćerka me čeka skoro svake nedelje, ali baš grdim kad su vožnje u pitanju. Žali se na sve strane jer je kritikujem i stalno je napadam, ali mislim da sve što sam napravila i uradila u životu, najbolje vozim kola i kvalitetan sam vozač zato što sam od malih nogu sa volanom. Biću kritičar i kad su momci u pitanju, ali to će biti njen izbor i sama će da odluči sa kim će biti – dodala je Jana.

BONUS VIDEO: Jana Todorović nikad emotivnija:“ Krstimo našu ćerku, puni 18 godina, ja sam najsrećnija majka na svetu“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.D./Pink