Login/Registracija

„Ja sam mnogo BOGAT ČOVEK“ Boban Rajović pokazao porodicu, zbog jedne stvari svi mu se DIVE

Pevač Boban Rajović iza sebe ima i više nego uspešnu karijeru, ali i porodicu koja mu je oduvek bila velika podrška, oslonac i motivacija da uvek hrabro korača ka vrhu. 

Iako često ističe da je ponosan na svoje troje dece, dve ćerke i sina, nikad ih do sad nismo videli zajedno u javnosti, isto kao ni njegovu suprugu Draganu, čije slike možemo da vidimo samo na društvenim mrežama.

Na njegovom Instagram profilu mahom se nalaze njegove fotografije, a u poslednje vreme sve češće pokazuje svoj najveći uspeh, suprugu i troje dece zbog kojih je i te kako ponosan.

Krajem prošle godine proslavio je 50. rođendan i tim povodom objavio fotografiju sa proslave na kojoj je okupio samo najmilije. 

– Bogatstvo nije u novcu, definitivno. Bogatstvo je u vremenu u kom si živeo i način na koji si živeo. Bogatstvo je u trenucima provedenim sa ljudima koje voliš, u putovanjima, u iskušenjima, u izazovima, u porodici. U životu bukvalno možeš sve, samo ako to zaista želiš. Kada sve ovo sagledam, shvatim da sam u stvari mnogo bogat čovek – poručio je krajem prošle godine.

Koliko je ponosan na svoju porodicu dokazao je i nedavno nako što je njegova ćerka Ivana zabeležila veliki uspeh na poslovnom planu. 

– Moja Ivana, Evropska komisija, u Briselu, kao predstavnica Danske.  Nadam se da na ovom svetu ne postoji roditelj koji nije osetio ponos zbog svog djeteta, njegovih postupaka i načina života. Jerkada vidim ove stvari, koje mi moja ćerka svakog dana priređuje, i kako gradi svoju karijeru, suze same krenu. Suze radosnice i ponosnice. Ljubavi tatina, samo napred i hvala ti što si takva – poručio je pevač, što je naišlo na ogromno oduševljenje njegovih fanova.

……

Inače, njegova ćerka radi u MUP-u u Danskoj, dok je druga završila školovanje u Americi gde se bavila i tenisom, a sin Andrija posvećen je fudbalu i mnogi kažu da je slika i prilika svog oca. 

Nedavno je svoje pratioce na Instagramu raznežio videom iz svog doma u Crnoj Gori, gde je u društvu svoje majke otpevao hit „Spartanac“.

– Bog ne može biti svuda, pa je zato stvorio majke. Volim te, majko moja – napisao je pevač u opisu videa koji je mnoge raznežio. 

……

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić