„JA SAM ISKUSNI, STARI IGRAČ“ Miloš Bojanić opleo po rijaliti učesnicima, pa otkrio ko mu je favorit (VIDEO)

25c4599410a8df5188cbf8000b40e65b18542727

Popularni pevač Miloš Bojanić stao je ekskluzivno pred kamere Grand portala i bez zadrške progovorio o svim aktuelnim temama koje se tiču njegovog sina koji je trenutno učesnik jednog rijaliti programa.

Pevač nam je otkrio da li je do sada nešto naročito zamerio svom nasledniku.

Uopšte mu ništa ne zameram, osluškujem glas naroda. On ima itekako pozitivne komentare, gde god me ljudi sretnu jako su zadovoljni. Za njega ima jako puno pozitivnih komentara, jako su zadovoljni. Kažu da je jako lepo vaspitan – objasnio je Bojanić na samom početku razgovora, a zatim dodao:

Ne mogu stalno da pratim sina preko malih ekrana. Prvo zbog toga što program počinje jako kasno, a drugo zato što imam puno obaveza. Malo mi je monotono da gledam rijaliti po ceo dan. Ne mogu da kažem da ne pratim uopšte, u toku sam svakako.

Milos Bojanic 1

Na pitanje da li se Bojanić iznervira kada njegov sin uđe u konflikt sa nekim od učesnika, pevač nam je odgovorio:

Ma ne, ja sam iskusni stari igrač tako da sve to smatram igrom.

Pitali smo pevača ko mu je pored sina omiljeni rijaliti učesnik, a njegov odgovor nas je potpuno iznenadio.

Pa šta znam, meni se dopada Maja Marinković, ona ima posebnu energiju. Sve to nosi na svoj način, mislim da odlično doprinosi tom rijalitiju. Ima tamo starih iskusnih igrača koji su proveli po četiri, pet godina u svemu ovome. Odlično se snalaze u svemu tome, iskustvo je čudo. Ima i ovih koji su neiskusni, ali se uklapaju – otkrio je Miloš za Grand.

Šta je još Bojanić rekao pogledajte u VIDEU ISPOD.

Foto: Printscreen,
Autor: I.Grk