Login/Registracija

„JA DA ISPADNEM JADNICA“ Jelena Tomašević odbila da snimi ovu pesmu zbog raskida sa Bosiljčićem

Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni.

Jelena je sada ispričala jednu zanimljivu anegdotu vezanu za njenu pesmu „Da mi je da mi se vrati“, a koja joj je ponuđena u periodu kada su ona i Ivan raskinuli, te da tada nije htela da je snimi.

f2b695f9366bcda065e47b5a32931f4d8358db4c

Međutim, nakon dve godine, kada je usledilo njihovo pomirenje Jelena je ipak odlučila da otpevala ove stihove.

– Desilo se to pre više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to: Treba ili ne treba. I Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i družim, nazvao me je: „Napisao sam ti jednu pesmu“. I pusti mi on pesmu „Da mi je da mi se vrati moj dragi“. Kažem ja da ne dolazi u obzir ja njemu da pevam: „Da mi je da mi se vratiš“ – ispričala je kroz smeh Jelena Tomašević i dodala:

ab32418281edf85ec3b0d93e0a7032ea93ec5eb8

– Stvarno, ja da ispadam jadnica, neću da pevam ovu pesmu. I prođe neko vreme, bogami, mislim oko dve godine, Ivan i ja smo se već pomirili. U svakom slučaju, jednom prilikom mu kažem: „E, da ti pustim šta mi je Sergej napisao, a nisam nikad otpevala“. Kada je čuo pesmu, Ivan je bio oduševljen: „Ovo je božanstveno, zašto nisi snimila?“ – ispričala je pevačica u emisiji „Kec na jedanaest“, na TV „K1“.

Jelena i Ivan imaju vrlo skladan brak iz kojeg su dobili ćerku Ninu.

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić