„Izvadio je hrpu para, hteo da ih stavi u moja nedra“ Pevačica napustila nastup: „Ne ide se do kraja po svaku cenu“

nela

Nakon duže medijske pauze, pevačica Nela Bijanić vratila se na muzičku scenu i rešila da otkrile sve o čemu je godinama ćutala.

Kako nikad nije želela da gradi karijeru na skandalima, tome je ostala dosledna i to uči i svog sina Olivera koji je nakon „Zvezda Granda“ krenuo njenim stopama.

Iako je na početku karijere bila veoma atraktivna, neki bi rekli čak i provokativna, Nela nikad nije želela da pređe granicu dobrog ukusa, a vremenom je naučila i da se lakta. Upravo to danas savetuje i sina.

-Postoji neki limit, neka granica dokle se ide što se tiče golotinje. Ne ide se do kraja po svaku cenu-rekla je Nela za Grand i dodala da ju je život naučio da ipak u životu nikad ne kaže nikad.

nela i oliver 4

Zbog jedne neprijatne situacije pevačica je svojevremeno čak napustila veselje na kojem je pevala.

Jesam otišla sa dve svadbe, stvarno jesam. Ne dozvoljavam da mi se stavlja novac u nedra i u kosu, ne dozvoljavam penjanje. Jednostavno takva sam osoba, to sam rekla sa petnaest godina i dan danas taj stav imam. Svi mi volimo novac, ali ne po svaku cenu. Svako ima svoj stil, i svačiji stil pozdravljam, ali moj stil će takav biti do kraja životaDešavalo mi se da čovek stavi hrpu para na sto i kaže ‘Nela, koliko hoćeš da ti stavim para u nedra?’. Na takav način ne, pitao me je tad i više nikad u životu, a sretali smo se posle toga još dugo na nastupima. Može se zaraditi na lep i kulturan način- istakla je pevačica.

Nela je nedavno za Grand progovorila i o krahu dugogodišnjeg braka, a otkrila je i kako je podnela saznanje da je suprug vara.

-Četrdesetak godina sam imala kada sam to saznala. Morate biti jaki mentalno, ali bilo je momenata kada sam emotivno padala. Nisam stena, pa ni ja niti bilo koja druga žena. Ali dok smo bili u braku sve je funckionisalo kako treba – rekla je i dodala:

-Imam tu neku intuiciju da osetim kada se nešto dešava. Ne dam na sebe, pre sam za zdravu komunikaciju jer ako je nema nema ni kvalitetnog života. Kada mu zazvoni telefon, ja sam znala da li je poslovno ili nije. Znala sam ga, znala sam koliko će puta da trepne. Uspela sam na kraju da sklonim bes i očaj, tu tugu koja se dešava u čoveku.

oliver i nela bijanic

Dugogodišnjim napornim radom stekla je hotel i četvorospratnicu koju je prepisala svom nasledniku Oliveru Mijanoviću, zbog čega je danas izuzetno ponosna majka.

-Ja sam grcala za sve to, ja sam želela da stvorim. Ekstremno sam radila, pevam od svoje petnaeste godine, ali sam bila pametna. Žao mi je što neke kolege dožive 60 ili 70 godina i nemaju svoj stan. Ja bih to ubila! Ne tražim da to bude hala, ali zaradi za sebe.I moj bivši suprug i ja smo sinu sve prepisali. Naravno, to je sve stečeno dok smo bili u braku. Pa za naše dete smo se borili, prepisan je poklon njemu- otkrila je nedavno za Grand.

Foto: Z.K.Munja/Prinscreen,
Autor: I. Ankić