Login/Registracija

Izgledaju kao IDEALAN PAR a Nikola otkriva da u braku nije baš sve tako savršeno (FOTO)

Bračni par Nikola Rokvić i Bojana Barović, uživaju u ljubavi već čitavu deceniju, a prve emotivne trenutke doživeli su na jednom ostrvu prilikom takmičenja u rijaliti programu “Survivor“.

Njhova veza krunisana je i brakom u kom su dobili dvoje dece, ćerku Leonu i sina Simeona, a skoro svakodnevno na društvenim mrežema dele porodične fotografije koje odišu ljubavlju i harmonijom.

Da nijedan brak nije savršen potvrdio je i Nikola- Naravno da imamo turbulencije kao i svaki bračni par, ali pokušavamo da razgovorom i razumevanjem prebrodimo sve te probleme koji se dešavaju u svakoj vezi– kaže pevač za Blic.

Smatra da mladi danas olako shvataju pojam braka i olako u njega stupaju- Potrebno je mnogo odricanja, razumevanja i kompromisa. Ljudi moraju da shvate da nekad moraju d abudu drugi a ne prvi sami sebi.

Rokvić kaže za sebe da je konzervativan i tradicionalan te da moderno doba daje ljudima prividnu slobodu zbog koje gube ono najvažnije- Niko ništa neće da istrpi, da napravi kompromis. Zato se brakovi i raspadaju, jer je najlakše razići se na prvoj prepreci– iskren je pevač.

SAZNAJTE VIŠE:

Rokvići održali SPEKTAKULARAN KONCERT, a onda je Nikola ispričao neverovatne stvari iz detinjstva! (FOTO)

Rokvići porodično posetili OVO SVETO MESTO, a od fotografija zastaje dah! (FOTO)

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac