Login/Registracija

POČEO IZBOR ZA NAJLEPŠU NOVOGODIŠNJU FOTKU: Ovako poznati dočekuju praznike sa decom, prizor će vas raznežiti (FOTO)

Osim novogodišnje čarolije u svojim domovima, poznate ličnosti nisu odolele ni trendu porodičnog fotografisanja u studiju.

Neki su želeli da ovekoveče delić praznične bajke i sačuvaju uspomenu na trenutno razdoblje svoje dece, a neki da se istim pohvale na Instagramu.

Po prvi put Jelena Kostov pozirala je sa sinom Milijom i ćerkicom Milom koja ima svega tri i po meseca.

Sve o čemu sam maštala je tu, u mom zagrljaju – poručila je Jelana u opisu novogodišnjih fotografija sa naslednicima, što je izazvalo pregršt komentara i komplimenata. Inače, ovo je prvi put i da je Jelena pokazala lice svog sina.

Po prvi put je i nekadašnja zvezda „Granda“ Nemanja Đurđević pokazao suprugu Anđelu i ćerkicu Magdalenu.

Malena Magdalena pokupila je sve simpatije i dobila kompliment da je tatina slika i prilika, a njihove porodične fotografije zaradile su i nekoliko hiljada lajkova.

Pevači Emir Habibović i Tamara Selimović ove godine postali su bogatiji za još jednog člana porodice- malenu Arijanu koja je krunisala njihovu ljubav.

Iako se ova par često nalazio na meti osuda zbog velike razlike u godinama, Emir i Tamara su dolaskom naslednice na svet učvrstili svoju ljubav, te porodičnu idlilu često pokazuju i sa pratiocima na društvenim mrežama.

Nedavno su svoje pratioce obradovali novogodišnjim fotografijama koje su nastale u jednom studiju, a malena Arijana pokupila je sve simpatije.

Trendu nije odoleo ni Darko Lazić koji je sa ćerkicom Lorenom i sinom Aleksejem fotkanjem u studiju ovokovečio ovogodišnje zajedničke trenutke.

U prelepom zimskom ambijentu Lorena je zablistala kao princeza u beloj haljini, dok je Lazićev naslednik poneo bele pantalone i svetlo plavu košulju.

Njihova praznična fotografija izazvala je lavinu emocija, a mnogi su se složili da je bez obzira na buran način života, pevač fenomenalan otac.

Novogodišnja euforija ušetala je i u dom nekadašnje zvezde „Granda“ Mime Tanasković, koja je sa svojim Instagram pratiocima podelila fotografije naslednica iz svoje oaze mira.

Mima je za ćerkice organizovala i dolazak Deda Mraza, a novogodišnji poklončiči obradovali su pevačicine mezimice.

I Slađa Allegro fotografisala se u prazničnom ambijentu svog doma u Obrenovcu, a naravno, njena naslednica pokupila je najviše komplimenata.

-Moja šećerlema – napisala je pevačica u opisu novogodišnjih fotografija koje su raznežile njene pratioce.

Iako retko fotografiše sina, Severina Vučković nije odolela a da za Božićno jutro ne objavi prazničnu fotku sa naslednikom Aleksandrom.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić