Login/Registracija

IVANA ŠAŠIĆ OPLELA PO BIVŠEM MUŽU: „Ušao je u rijaliti da me provocira, IZMISLILA SAM GA“ (VIDEO)

Ivana Šašić se poslednjih dana našla u žiži ineresovanja medija, a pre dva dana je i njen bivši suprug Bojan Simić ušao u jedan rijaliti šou.

Pre samo nekoliko meseci se Ivana oglasila i rekla da je stavila tačku na brak, ali od tada kreće medisjki rat bivših supružnika.

Pevačica se danas uključila u emisiju Grand Magazin i otkrila šta misli o njegovom učešću u rijalitiju, ali i o tome što Bojan tvrdi da ona nije pevačica.

-Ja ne znam šta radim ovih 30 godina, ne znam majke mi (smeh). Sve što imam u životu meni je dalo moje grlo i muzika. Kada sam čula da neko kaže da pevam 11 godina, to sam samo shvatila da sam mlada još uvek. Očigledno je da je moja karijera počela kada sam upoznala njega – rekla je ona ironično.

Izgleda je postalo popularno da neki učesnici rijalitija uđu kao bivši muž neke pevačice. Ivana se osvrnula i na slučaj njenog bivšeg supruga i nije ga štedela.

-On je izjavio da ulazi u rijaliti kao Bojan Simić, ne znam smao žašto se ja provlačim kroz tu priču, ako on nije samo bivši muž. Izmislila sam ga, a sad kažem samo ne spominji moju decu i mene, stićiće ti tužba. Totalno sam u haosu za ova dva dana šta sam sve čula, ja prosto ne mogu da verujem – ošta je Ivana.

Ona je takođe imala i ponudu da uđe u rijaliti, ali je to odbila bez pogovora.

-Ja taj rilaliti kao program poštujem, bila sam tamo. Kada sam izašla prolši put vratila sam dugove koje sam imala, tako da ja to poštujem. Ali da neko uđe smišljeno da mene provocira, pa da se ja tamo pojavim da se bijem i polivam, svađam, meni to nije potrebno. Ja radim i bavim se svojom decom – kaže ona.

Voditelj je kroz šalu upitao Ivanu da li je skupila novac da kupi patike, aludirajući na to šta je njen bivši muŽ izgovorio, a ona je kroz smeh odgovorila.

-Kupila sam sebi auto, i to sam zaradila. Onaj ko pozanje mene zna istinu, a meni je jako bitno da i ja znam istinu – kazala je pevačica, a video pogledajte u nastavku teksta.

Foto: youtube/grand magazin,
Autor: A. Milinković