Login/Registracija

Ivana Pavković i Petar Mitić otkrili na koga blizanci liče: „Sada je dva jedan za mene“

IVANA PAVKOVIC I PETAR MITIC

Ova godina je bila jedna od najuspešnijih za Ivanu Pavković i Petra Mitića. Osim uspeha na poslovnom planu, oni su u septembru dobili i blisance Vojina i Vuka koji su upotpunili njihovu porodičnu sreću.

Strariji sin Vujadin je jedva čekao da braća dođu na svet, a pevači su za Grand otkili kako su snašli sa blizancima i ko im najviše pomaže oko čuvanja dece.

-Baš na početku godine sam saznala da nosim blizance i sve se vrtelo oko toga. Drago mi je što smo u ovoj godini završili puno stvari – kaže Ivana, a Petar otkriva koliko pomaže supruzi:

-Ne menjam pelene, ali radim svašta nešto drugo. Ponekad ih kupam, dežuram noću. Tako da žene spašavam od toga i dežuram, a one su tu jutarnja prva smena. Ima nas puno, pa smo podeljeni u dve smene.

398b2ed1a8d8784be58a2f9bd70a998ca87f7791

Par ističe da imaju veliku podršku od roditelja kada je u pitanju čuvanje dece, a nas je zanimalo da li su već zaključili na koga blizanci liče.

-Pošto si svi rekli da stariji sin Vujandin liči na Petra, sada je dva jedan. Svi kažu da blizanci liče na mene – rekla je Ivana.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković/Ž.Krstić