Ivana Krunić o elitnoj prostituciji: „One su unakazile našu profesiju“

ivana krunic bane colak

Pevačica Ivana Krunić otvoreno je za Grand govorila o elitnoj prostituciji i osobama koje se na estradi kriju iza profesije pevačice, a bave se sasvim drugim zanimanjem.

Iako je to već decenijama javna tajna na estradi, Ivana priznaje da pripadnici javne scene dobro znaju ko se čime bavi, ko muziku koristi kao paravan, a ko taj posao radi iz ljubavi.

5ed95cc2f217497d190b4f3e7c1a87de86625c44

Ivana Krunić o elitnoj prostituciji

Obožavam muziku i posao, ali tako mi nekako rogobatno zvuči kada me neko pita čime se baviš, a ja kažem pevačica, mnoge predrasude postoje o tom zanimanju. Shvatam i zbog čega je to tako, neke žene koje se bave prostitucijom, koriste naš posao kako bi podigle cenu ili kao paravan – rekla je ona za Grand.

ivana krunic 8

Ivana dodaje da ipak publika dobro ume da prepozna ko je iz kojih interesa na estradi i ko se krije iza profesije pevača, a radi neki drugi posao.

-One su unakazile našu profesiju i pokvarile celu sliku o našem poslu. Ali, hvala Bogu u ovom našem poslu se sve zna, dobro znamo ko se čime bavi, o tome ne možemo da pričamo javno, jer je to jako teško dokazivo. Sada dolazi do izražaja da to nije samo vezano za naš posao, takve persone se pojavljuju i u drugim profesijama – zaključila je ona.

BONUS VIDEO – Ivana Krunić o dečku

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: A.Milinković