Login/Registracija

Ispovest Andrije Miloševića: Počeci u Beogradu bili su teški i bez novca, ali srećni! (FOTO)

Njegov neverovatan humor i neodoljiv šarm, kao i neosporni talenat, doveli su ga do mesta na kom je danas, ali počeci Andrije Miloševića, nisu bili nimalo laki.

Kada se iz Crne Gore preselio u Beograd, tek je gradio karijeru, a jedan poziv promenio je sve- Svetozar Cvetković me je pozvao u Atelje 212 da dođem i to je za mene bio neverovatan trenutak. Sećam se da sam dobio ospice po licu od uzbuđenja, nisam mogao da verujem da ja pripadam tu, kada sam ugledao scenu zbog onih lampica na podu delovalo mi je kao da sam u nekom svemirskom brodu. Ti počeci u Beogradu ma koliko su mi bili teški i bez para, ipak su bili srećni– rekao je glumac u emisiji “Preživeli“.

Na početku su mu mnogo pomagale kolege i prijatelji, imao je platu 210 evra, a stan je plaćao 200- Jezda mi je spremao doručak, Goran Jevtić mi je nalazio neke poslove, ali tada kada mi je uslovno rečeno finansijski bilo najteže ja sam ipak bio srećan. Živeo sam u vozu godinu dana, jer sam svaki dan putovao Beograd-Crna Gora, da odgiram predstave. Zato sam i došao na ideju da sam produciram predstavu “Samo za tvoje uši“, to je sve proizišlo iz muke– bio je iskren Andrija.

POGLEDAJTE I:

ŠTA ĆE JOŠ DA MU PADNE NA PAMET Andrija Milošević virio iz izloga, tinejdžeri svojom reakcijom pokazali koliko ga vole (VIDEO)

Čika Andra Zmaj! Talenti Andrije Miloševića idu do beskonačnosti (VIDEO)

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac