Login/Registracija

Isplivali snimci sa 61. rođendana Lidije Vukićević: Glumica partija na brodu u prozirnoj haljini, a tek da vidite u čijem je duštvu (VIDEO)

9a75b59d68382adfb711dbcae8f604537067bafe

Glumica Lidija Vukićević, otputovala je u Crnu Goru gde uživa i odmara sa društvom i gde je proslavila svoj rođendan na nesvakidašnji način.

Naime, njeni prijatelji potrudili su se da joj organizuju divan dan za pamćenje, u čemu su, sudeći po njenoj reakciji, uspeli.

lidija vuki

U belom bikiniju i rupičastoj haljini Lidija je pokazala svoje zategnuto telo na svoj 61. rođendan na čemu joj zavide i mnogo mlađe devojke.

Glumica je sa prijateljima uživala u plovidbi na jednom brodu na kome su napravili žurku koja j etrajala satima, a ona nije krila sreću što je okružena ljudima koji znaju kako da je obraduju.

Jedan od mojih najlepših rođendana. Hvala divnim prijateljima koji su se potrudili da mi ulepšaju današnji dan– napisala je u opisu kratkog videa koji je podelila.

liiid

Podsećamo, Lidija je nadvno progovorila o mlađem partneru koji je ukrao njeno srce.

 Godine ne znače ništa, to je bezveze da se gleda. Nemam matematiku u emocijama, nemam ni u čemu jer to je prirodna nauka, zna se šta se računa, sve drugo nema računicu. Ostalo je čista emocija i susret dva srca. Važno je prepoznati da možete da trajete sa nekim, sedite i ćutite, jedva čekate da vidite nekog, a sve drugo, navika i dosada, nikada. Bolje da budem sama nego u tome – iskrena je glumica.

NE PROPUSTITE I :

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.