Isplivali rani radovi Sandre Rešić, tviteraši raskrinkali pevačicu (FOTO)

sandra resic nova pesma

Pevačica Sandra Rešić, ćerka pokojnog pevača Nina Rešića stekla je popularnost tokom učešća u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, a potom se dodatno proslavila kao učesnica četvrte i pete sezone rijaliti programa.

Poznato je da se pevačica pored muzike oprobala i u glumačkim vodama, a upravo glumu je i studirala. Tako su tokom učešća u rijalitiju ispliavle scene iz emisije „Balkanke prevare“ gde je Rešićava glumila trudnicu.

Sada se na popularnim društvenim mrežama saznalo za još jednu njenu ulogu.

resic sandra

Naime, reč je o seriji „Gorki plodovi“ koja se prikazivala tokom 2008. godine, a Rešićeva je u ovoj seriji glumila novinarku.

-Drugarica gleda seriju „Gorki plodovi“ i skonta da Sandra Rešić glumi novinarku – piše u opisu tvita koji je osvanuo na društvenim mrežama.

Da li se pevačica od tada potpuno promenila, procenite sami.

Podsetimo, Sandra je nedavno izjavila da glumci daju dobar bakšiš i da su pravi boemi:

Dok sam radila nastup glumcima, a posebno Vuku Kostiću, to je bilo onako boemski. Svi bimo sedeli i naručivali starogradske pesme i tu je neka najopuštenija atmosfera. Nije ni klubska, ni kafanska varijanta, već boemska. Glumci jesu boemi. Današnji klinci ne znaju šta ta reč znači, već misle da boem znači alkos – izjavila je pevačica nedavno za Republiku.

Sandra Resic 1
Foto: Privatna arhiva/Tviter ,
Autor: I.Grk