Login/Registracija

Isplivala slika pevačice sa bazena! Pogledajte kako izgleda Prijina majka u bikiniju, svi misle da joj je sestra! (FOTO)

aleksandra prijovic prija

Pevačica Aleksandra Prijović beleži uspeh za uspehom, a ne samo da je rasprodala prvi koncert u Štark Areni i zakazala drugi za 30. septembar, već joj se i pesme sa novog albuma i dalje se nalaze u vrhu trending liste.
Kako je istakla nedavno na nju su najviše ponosni suprug Filip Živojinović i njena porodica, među kojima naravno i njena majka Borka.

prijovic aleksandra

Aleksandra je ipak danas odlučila da provede vreme sa svojom majkom Borkom.
Njih dve su se uslikale kako uživaju na bazenu. Obe su bile u kupaćim kostimima i svi su mogli da primete koliko liče, kao i da Borka izgleda kao da joj je sestra.

-Mama – napisala je Aleksandra i stavila emotikon srca.

Snapinsta.app 359137586 6092179207575892 358660704156440004 n 1125

Podsetimo, pevačica je nedavno govorila za medije o podršci koju ima od svoje porodice, prvenstveno od supruga Filipa Živojinovića.

-Imala sam veliku podršku porodice i mnogo mi je značilo što je Filip bio uz mene sve vreme. Kada je on shvatio pre dva dana koliko su ljudi lepo prihvatili moj novi album, rasplakao se od sreće. Tako je reagovao na naš zajednički uspeh – otkrila je pevačica.

prija

Ona je ranije istakla da se sa suprugom konsultuje i u poslovnom smislu jer on ima nepogrešivi talenat da donese prave odluke.

-Vremenom sam shvatila da sve što kaže, to stvarno tako i bude, da treba da mu verujem. On je stvarno u 99 odsto slučajeva pogodio i znao da odabere pesmu – rekla je Aleksandra ranije.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić