Login/Registracija

„ISMEVALI SU ME GORI OD MENE“ Jovana Jeremić pokazala sve DIPLOME, pa uputila ŽESTOKU PORUKU!

Voditeljka Jovana Jeremić objavila je fotografiju sa brojnim diplomama i priznanjime koja je stekla, a uputila je i oštru poruku svima onima koji su je kako kaže tokom života sputavali i ismevali.

– Sve u životu mogu da vam uzmu, ali znanje i sposobnost nikada! Znanje je moć, ono me je dovelo onde gde pripadam, na Pink – započela je voditeljka, a potom rekla sa čim se sve susrela tokom odrastanja.

– Preživela sam sve – ismevanje gorih od mene, onih koji jednu knjigu nisu pročitali, oni kojima je preporuka bila krevetna diplomatija, onih koji se ni za šta nisu u životu borili, onih koji su u javnosti preko dana govorili o moralu, dok bi noću, što se morala tiče, sve odlazilo na – morala sam. I da vam, iskreno, sada priznam: više me je bolelo ćutanje mojih „prijatelja“, nego sarkastični, nakaradni i argumentovano neutemeljeni narativi mojih neprijatelja – ispisala je Jeremićeva.

– Pobedila sam rezultatom! Jer ja samo tako umem. A i čisto da se zna razlika između mene i njih. Zato nikad, ama baš nikad, ne sumnjajte u Jovanu Jeremić. Ona je borac – specijalac, treniran u najsurovijim uslovima, da u gađanju uvek uzme apsolutnih sto!

PROČITAJTE I:

VODITELJ GRANDA TUŽI JOVANU JEREMIĆ ZBOG KRAĐE

„SAD KREĆE RENDANJE“ Jovana Jeremić objavila PREPISKU sa POLITIČAREM! (FOTO)

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić