Login/Registracija

Išle su zajedno u MUZIČKU ŠKOLU, a voditeljka USRED EMISIJE PRIZNALA DA JE BILA LJUBOMORNA na poznatu pevačicu

Poznanstvo voditeljke Lee Kiš i Snežane Babić Sneki datira još iz detinjstva. Zajedno su išle u školu, a malo je poznato da su zajedno napravile i prve muzičke korake.


Pevačica je gostovala u njenoj autorskoj emisiji „Popodne sa Leom Kiš“ kada je voditeljka upitala zašto se nakon uspeha u polju klasične muzike ipak opredelila za komercijalnu, narodnu muziku.

– Teška srca, znaš koliko sam klasiku volela i koliko je to tebi i meni išlo od ruke. Tebi klavir i pevanje, a ja sam više bila usmerena na pevanje. Ja sam uvek pohađala dve godine za godinu, tu su bila i međunarodna takmičenja– počela je priču Sneki, što je podsetilo voditeljku kako joj je zavidela na tome.


– Jao što sam bila ljubomorna tada. Ti daš dve godine, a ja moram celu školsku godinu da učim– priznala je Lea.

Pevačica je istakla kako je oduvek volela narodnu muziku i da se ne kaje zbog takve odluke jer je ponosna na svoju karijeru, ali da isto tako ne sumnja da bi podjednako uspešna bila i u klasičnoj muzici.


Sneki je svojevremno u jednoj Grandovoj emisiji otkrila i kako je lea uvek bila velika zavodnica.

– Moja Leica, jeste mi smo se družile od malih nogu. Lea je uvek bila divna drugarica, zanosna crka za kojom su uvek svi momci ludeli. Uvek je bila prelepa, elegantn,a divno je svirala klavir i pevala– pohvalila je ona.

BONUS VIDEO

POGLEDAJTE I 

Sneki i dalje ima NAJSKUPLJE NOGE NA ESTRADI, a sada otkrila šta se dešava sa OSIGURANJEM

Da li ste znali da je POPULARNA VODITELJKA bila student Bogoslovskog fakulteta?

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić