Indira Radić otišla na letovanje, evo ko joj pravi društvo: „Najlepša glavica na svetu je tvoja“ (VIDEO)

d67cbded04635d637dfdae210c13c89379a369ab e1685101512263

Pevačica Indira Radić dugo se nije pojavljivala u javnosti, a sada je rešila da se oglasi na svom Instagram nalogu, ouna emocija. Pevačica je naime otputovala na letovanje, koje joj po svemu sudeći izuzetno prija. Vidno raspoložena zapevala je u snimku, uživajući na morskom povetarcu.

-Ljubav pokreće sve i zato se volite ljudi – napisala je Indira puna emocija uz snimak svog pevanja sa terase jednog hotela.

Pevačica je inače i veliki ljubitelj prirode, a sada je bila oduševljena lastama koje su letele iznad, pokušpavajući da ih usnimi.

A osim ptica, Indiri su društvo pravile i mačke koje su se šetale pored ležaljki bazena.

-Dobro jutro – napisala je Indira u opisu snimka neočekivanog susreta sa ovim popularnim domaćeim životinjama.

-Dođi lepotanu moj! Vidi kako si lepa, ti si najlepša maca ovde. Najlepša glavica na svetu je tvoja. Bože, kako si ti lepa i rasna – rekla je Indira obraćajući se mački.

Pevačica inače retko govori o svom privatnom životu, a nedavno je otkrila i zbog čega je to tako bilo, ali i napravila razliku na današnje vreme u odnosu na ono kada je ona započinjala karijeru.

-Smatram da sam dovoljno rekla za sve godine, toliko sam bila na sceni i poželela sam da sve što imam da kažem, kažem na društvenim mrežama, toga ne manjka. Jako je lako sačuvati intimu, sve je do ličnosti. Svi čuvamo stvari za sebe i to je samo obostrano razumevanje – ispričala je Indira nedavno.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić