Login/Registracija

Ima USPEŠNU karijeru a o privatnom životu i dalje ĆUTI: “Kriću ga dokle god budem mogla“ (VIDEO)

Za pop pevačica Angellinu mnogi kažu da je napravila dobar posao. Od prvog pojavljivanja pre nekoliko godina, do današnjeg dana, bila je konstantna i uvek se nadograđivala na svom muzičkom putu koji se pokazao kao vrlo uspešan.


Nakon mnogobrojnih hitova koje kao po pravilu izbacuje, dospela je i do samog vrha na takmičenju za pesmu Evrovizije, i tu se ne zaustavlja već kaže da je tek počela.

– Uspela sam tek kada napravim svoj veliki koncert gde će ljudi doći samo mene da slušaju. Tek sam na početku, radim pesme, dosta njih pišem za novi album, radim i tako. Malo po malo– kaže pevačica.


Angellina dodaje da sebe ne smatra izuzetno popularnom ali je svesna da mnogo koleginica peva njene pesme na svojim nastupima, što je verovatno i jedno od najvećih dostignuća jednog pevača.

– Pesme “Pile moje“ , “Sijam“ i “Čekam te ja“ su se lepo su se zavretele, te tri najviše, i po kafanama i klubovima i velika mi je čast što se pevaju– kaže Angellina.

Osim sjajnog vokala, autorskim pesmama koje stvara unela je svežinu na estradu i ostavila pečat svojim nesvakidašnjim stilom, koji bi sada voleli da iznesu i oni pevači koji to ne mogu.

– Mnogo mi je drago što sam prepoznatljiva. Imala sam hrabrosti da ostanem svoja i radim ono što meni odgovara. Drago mi je da sam probila led i da su i drugi mlađi izvođači krenuli u tom pravcu– istakla je.


Redak je primer pevačice o čijem se privatnom životu jako malo zna, a ona pred našim kamerama otkriva kako uspeva da tako dobro drži svoju intimu daleko od očiju javnosti.

– Znate kako, ja se trudim da krijem, i ono što je moje je moje i ne volim da delim to sa drugima. Kada nešto volim, čuvam to kao lavica i kriću sve dok budem mogla. Ali nemam ja neki preteran privatan život, zato i nema mnogo tih skandala– kroz osmeh je odgovorila.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: T. Bogavac