Login/Registracija

Ima se-može se! Pevač se počastio SKUPOCENOM OBUĆOM a od sume koju je izdvojio će vam se ZAVRTETI u glavi (VIDEO)

Pevač Marko Petković koji je popularnost stekao u takmičenju “Zvezde Granda“ može da se pohvali da je nakon učešća počeo da radi punom parom, a prošle godine je u Beogradu održao i gala promociju povodom izbacivanja svog prvog singla “Neće me“.

Ali malo ko zna da se pored pevanja Marko bavi i sportom, tačnije radi kao profesor fizičkog vaspitanja već dugi niz godina, što je ujedno i njegova prva ljubav.

Zato ne čudi činjenica što Petković neguje sportsko-elegantni stil oblačenja i što su upravo patike, komad na koji je uvek spreman da izdvoji pozamašnu sumu novca, a ni pevač nije siguran koliko pari patika tačno poseduje.

Sve ostalo je manje bitno i gde ću kupiti i koliko ću na to potrošiti, ali za dobre, lepe i kvalitetne patike mi nikad nije žao da dam novac jer je to jedina obuća koju nosim. Uz to, sve mi traju godinama tako da se isplati čak iako su skuplje-rekao je pevač koji je nedavno odlučio da se počasti novim parom.

U pitanju su veoma neobične patike u tri boje, svetski poznatog dizajnera a čija je cena nekoliko stotina evra.

Podsećanja radi, Petković se i kroz takmičenje “Zvezde Granda“ trudio da svakim svojim pojavljivanjem donese nešto novo na sceni, te je uvek bio nagrađivan komentarima da je stilizovan perfektno.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram/ Privatna arhiva,
Autor: T. Bogavac