Ilma Karahmet i Bane Opačić rasplakali fanove: „Ovo topi i najtvrđa srca“(VIDEO)

Ilma Karahmet

Nakon vrtoglavog uspeha pesme „Ništa tvoje“ i dueta „Mora da je ljubav“, koje potpisuje hitmejker Bane Opačić, pevačica anđeoskog glasa Ilma Karahmet i čuveni kompozitor ponovo su udružili snage, što je naišlo na opšte oduševljenje publike.

Akustična verzija nove pesme pod nazivom „Ginem ponosno“ objavljena je na Jutjubu, a kako je Bane otkrio, to je samo deo onoga što su Ilma i on radili poslednjih godina.

4ea180ba62b4780ed0477877fc04bf50a89e0fb4

Svojim vanserijskim vokalom Ilma je uspela da prenese emociju koju je Bane imao dok je pisao ovu numeru, a pevačica je presrećna što je snimila i spot za ovu baladu.

-Dali smo sve od sebe da dočaramo emociju i energiju u punom sjaju. Uskoro ćete moći da poslušate pesmu „Ginem ponosno“ na mom Jutjub kanalu! Stay tuned! I da, hvala mom najdražem i neponovljivom Banetu za ovu posebnu čaroliju koju uvek za mene nesebnično stvara! I hvala svima na predivnim komentarima, love you all – poručila je Ilma na čiju emociju u glasu niko nije ostao ravnodušan.

„Naježih se i rasplakah“, Svaki ti se ton pozlatio, ubijaš glasom“, „Tvoja emocija je neponovljiva“, „Trajaće godinama i godinama“, „Dobitni tandem, svaka vam čast“, „Ilma, sve što radiš, radiš fantastično“ , samo su neki od komentara na pesmu „Ginem ponosno“ koju možete da poslušate u nastavku.

Foto: Printscreen/Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić