Login/Registracija

Ilda Šaulić otkrila kome je posvetila svoju NAJTUŽNIJU pesmu: „Uz takve priče uvek mogu da zaplačem“

Ilda Šauluć se trudi da svoj privati život drži daleko od očiju znatiželjne javnosti. Ona već nekoliko godina uživa u braku sa suprugom Bojanom sa kojim ima ćerku Emu.

Bojan je jednini muškarac kojeg je Ilda predstavila javnosti, a o njenom ljubavnom životu pre javnost braka se skoro ništa ne zna.

Pevačica je nedavno gostujući u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ otkrila koju je pesmu snimila u najtežem emotivnom periodu i da li je neku od njenih numera posvetila možda bivšoj ljubavi.

-Moje pesme su sve nekako bile tužne. Što bi rekao moj tata, imaš li ti ćerko neku pobedničku pesmu. Uvek su sve pesme bile nekako setne, tužne, stalno nešto patim, ne znam. Meni se dešavalo da i u trenucima kada sam bila srećna snimam takve pesme. I dan danas snimam takve pesme, jer ih volim i pogađaju me. Volim tako teške i emotivne, na primer uz Vidu Pavlović mogu uvek da zaplačem. Ne zato što ta priča mene pogađa, nego zaista volim tu setu, ne mora tekst da se lično odnosi na mene – rekla je ona i otkrila koja je najemotivnija pesma koju je do sada snimila:

-Emotivno najteža pesma koju sam snimila nije posvećena nekim muško-ženskim odsnosima. To je pesma „Suza“ koju sam ja posvetila mom pokojnom ocu, i to je neka najveća tuga ako gledamo kroz pesmu i moj život.

Foto: Z.K.Munja/Elena/Luka,
Autor: A. Milinković