Login/Registracija

Ilda Šaulić napravila lom u kafani: Atmosferu usijala jedna pesma Vesne Zmijanac (VIDEO)

Pevačica Ilda Šaulić već tradicionalno svakog meseca nastupa u jednoj prestoničkoj kafani u kojoj uvek napravi atmosferu za pamćenje.

Tako je bilo i sinoć kada su se prored mnogobrojnih gostiju okupile i neke javne ličnosti koje su satima uživale u glasu Šabanove naslednice.

Ilda je kao i uvek napravila atmosferu za pamćenje, a posebno usijanje nastalo je kada je zapevala čuveni hit Vesne Zmijanac „Kunem ti se životom“.

U tom trenutku je cela kafana ustala na noge i pozdravila pevačicu velikim aplauzom. Osim njenih pesama na repertoaru su se našli i najveći hitovi njenog oca Šabana Šaulića kojima je dodatno razgalila publiku.

Podsetimo, pevačica se pre nekiliko nedelja u emisiji „Pesmom za dušu“ sa voditeljom Zoranom Pejićem Pejom prisetila pokojnog oca i tom prilikom je otkrila da je on negovao ritual porodičnog ručka svake nedelje, a to joj kako je rekla danas najviše nedostaje.

-Bez obzira na žurbu za boljim životom i novcem, čovek mora da ostane dosledan sebi i da ima vremena za one prave ljude u svom životu. Novac dolazi i odlazi, ali prijatelji i važni ljudi su tu da ih čuvamo i to je jedino pravo. Na primer koliko god da je moj otac putovao uvek smo se okupljali za nedeljni ručak, ili kod kuće ili smo išli u restorane. Taj kult je bio lep, a danas je u većini slučajeva iščezao- prisetila se Šaulićeva.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković