Login/Registracija

Ilda Šaulić: Karantin me je NAUČIO DA USPORIM! (FOTO)

Pevačica Idla Šaulić dane nakon vanrednog stanja provodi u rodnom Beogradu, a skoro svakodnevno obilazi majku Gordanu i sestru Sanelu.

U intervjuu za časopis Story, ispričala je šta je sve naučila zahvaljujući karantinu: ,,Naučio me je da brz tempo više nije opcija i da sve obaveze mogu da se obave lagano i bez tenzije. Posle ovakvih stvari shvatite šta su vam prioriteti i da nema potrebe za petom brzinom“ kaže lepa pevačica.

Kako je na društvenim mrežama objavljivala slike sa treninga usledilo je pitanje da li je zadovoljna svojim trenutnim izgledom: ,,Dok je trajao karantin svi smo se opustili  ali sam ja već počla sa treninzima i vodim računa o ishrani“ priča Ilda.

Za leto je planirala odlazak u Ameriku sa suprugom Bojanom i ćerkom Emom, ali su se planovi izjalovili: ,,Kako stvari stoje taj odlazak se odlaže do daljnjeg“.


Inače, pevačica najviše vremena provodi upravo sa ćerkom koja je u fazi radoznalosti: ,,Sve je zanima, veoma je aktivna i ima milion pitanja u danu. Voli da ide u vrtić i voli svoje drugare“ kaže ova poznata plavuša i dodaje: ,,Iako je Ema mala da bi shvatila da joj je mama poznata ličnost, prepoznaje me na televiziji i zna moje pesme kada ih čuje“.


POGLEDAJTE:

NEUSPELI POKUŠAJ? Svi komentarišu novu frizuru Ilde Šaulić po uzoru na Merilin Monro (VIDEO)

Parola, snađi se! ILDA ŠAULIĆ ima ličnog frizera u svom domu!

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac