Login/Registracija

Ibro Bublin obradio Halida Bešlića, fanovi ubeđeni: „BOLJI JE OD ORIGINALA“ (VIDEO)

Kada je sa samo 17 godina pobedio u „Zvezdama Granda“, mnogi su za Ibra Bublina rekli da je nova narodnjačka zvezda rođena. I nisu pogrešili.

Nakon trijumfa u rodnom gradu, gde se održalo veliko finale popularnog muzičkog šoua, mladi pevač dočekao je da stasa i pevački i momački i konačno iskoristi pet minuta slave i popularnosti.

Iako su svi očekivali da će ove jeseni fanove obradovati autorskom pesmom, Ibro je rešio da ih prvo počasti onim što najbolje zna, a to je da uživo sa orkestrom otpeva 10 narodnjačkih i po malo zapostavljenih pesama. 

– Prvi put izlazi projekat na koji sam jako ponosan, kao i celom ekipom koja je učestvovala. Na neki poseban način smo vam dočarali po malo zaboravljene pesme – izjavio je Ibro koji je nedavno predstavio prvi od kavera, a reč je o numeri „Zagrli me nježno“ Halida Bešlića. 

„Ovo nije divno, ovo je predivno“, „Posle kralja narodne muzike Šabana Šaulića, ti si najbolji pevač 21. veka“, „Izrastao si u pravog gospodina i profi pevača“, „Tako mlad, a tako jak glas“, neki su od komentara na Bublinov kaver koji možete da poslušate OVDE!

POGLEDAJTE I

NEMA SREĆE U LJUBAVI? Devojke ga saleću na nastupima, a on tvrdi: „Bilo bi mi draže da je upoznam na pijaci“

Ibro Bublin: “Lep fizički izgled mi pruža samopouzdanje“

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić