Login/Registracija

I POZNATI SU ZASLUŽILI POKLONE ZA DOČEK Đani ostao BEZ TEKSTA, pevačice u TRANSU (FOTO)

Za pevače nema odmora jer dobrog provoda nikada nije dosta, te je i doček Srpske Nove godine za većinu prošao radno. Mada ima i onih koji su napravili zasluženu pauzu od posla i uživali u krugu porodice.

Radiša Trajković Đani još jednom je dokazao da ne kažu džabe „No Đani-no party“ čemu svedoči krcat klub u kome je nastupao i vesela publika koje je celo veče bila na nogama.

Definitivno iznenađenje večeri je poklon koji je pevač dobio, a koliko je i sam bio oduševljen objavio je na svom Instagram profilu. Moramo priznati da onaj ko je odlučio da obraduje Trajkovića je bio izuzetno kreativan, budući da je reč o zanimljivoj flaši pića.

Spremna da uveseli publiku tokom dočeka bila je i Tanja Savić koja je napravila opšte ludilo svojim energičnim nastupom. Pevačica je blistala u svečanoj crvenoj haljini koju je odabrala za ovu priliku, a ono što je posebno privuklo pažnju je ruža koju je dobila dok je pevala na bini. Koliko je obožavana među publikom svedoči i sam kraj večeri kada je pevačica držala bukvalno bukete od ruža koje su samo pristizale.

Prelepa Katarina Živković osim pevanjem, zasenila je sve prisutne i svojim izgledom. Odlučila je da sija kao prava zvezda te se odlučila za šljokičavu kombinaciju kojom je istakla svoje izvajano telo.

Neki su odlučili da zasluženo odmaraju i provedu Srpsku Novu godinu u toplini svog doma, a jedna od njih bila je i Viki Miljković. Predah od posla uvek dobro dođe, a koliko je Violeta uživala u prelepom prizoru iz svog doma objavila je na Instagram profilu.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović