Login/Registracija

I GLAS I STAS Nadica Ademov napravila pometnju: „Uvek smo se pitali kako izgledaš u kupaćem“ (FOTO)

Da Nadica Ademov peva za desetku uverila nas je mnogo puta, ali sada je rešila da nam pokaže da za desetku i izgleda. Iako nismo navikli na njene fotografije u kupaćem kostimu, odmor u Dubaiju joj izgleda neverovatno prija te je rešila da fanove počasti izazovnom fotkom sa plaže.

Mlada pevačica pozirala je u minijaturnom plavom bikinuju, a zbog njenih oblina komentari ne prestaju da pljušte.

-U moru ljudi ja sam te našla, sreću sam poznala, ni za šta na svetu ne ih te dala, ne bih te prodala- poruka je koju je poslala u opisu izazovnog seta fotki.

Potpuno očekivano pripadnici jačeg pola nisu odoleli a da joj ne upute niz komplimenata, ali i koleginica koje su ostale iznenađene Nadicinim vitkim i izvajanim telom.

„Uvek smo se pitali kako izgledaš u kupaćem“, „Bomba“, „Prezgodna!“, „Cunami“, „Najlepša pevačica“, „Wooow Nadice koliko si zgodna“, samo su neki od komenattara koji su preplavili pevačicin Instagram profil.

Podsetimo, pre nekoliko dana Nadica Ademov spakovala je kofere i rešila da rođendan provede na luksuznoj destinaciji. Ovoga puta njen izbor je Dubai gde se uputila sa svojom jačom polovinom gde se sudeći po fotografijama provede kao nikada do sada.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović