Login/Registracija

Humanitarna modna revija za decu Prihvatilišta okupila poznate (FOTO)

U Skupštini grada Beograda održan je humanitarni modni događaj za decu „Prihvatilišta“. Tom prilokom prikazane su kolekcije Irene Grahovac i modne kuće „Biliczki“.  Kako se sva deca ovog sveta raduju Novogodišnjim i Božićnim praznicima, pre svega zbog poklona koje dobijaju od Deda Mraza i na ovoj reviji ispod velike jelke zvanice su ostavljale poklone, a ono zbog čega modna agencija „Fabrika“ ovu reviju prvenstveno radi je što su deca koja trenutno borave u Prihvatillistu, kao i prethodnih godina, poslali crteže i pisma za Deda Mraza.

Svi su napisali šta žele i to su kao svake godine i dobiti. Pored toga, svako dete ima svog idola koga želi da upozna, pa su u svojim pismima izrazili želju da im poklone uruče poznate ličnosti koje su njihovi idoli i koje žele da upoznaju. Dogadjaj je otvorio Minja Subota sa kojim su svi prisutni pevali cuveni hit „Deca su ukras bašte“, potom je usledila modna revija Irene Grahovac,a zatim su poznate ličnosti uručili deci poklone.

Među idolima našli su se ovog puta Tanja Petrnek,Tamara Aleksić, Sofija Rajović,Stefan Mensur i mnogi drugi.

Verica Ceo Ceo događaj završio se revijom modne kuće „Bilicki“, a u publici je uživala i Verica Rakočević sa suprugom Veljkom. 

Autor: A.B.