Login/Registracija

Htela da ga iskoristi, a danas uživaju u skladnom braku: Neverovatna ljubavna priča Perućice i Katarine

Pre nešto više od tri godine pevač Ljuba Perućica zakleo se na večnu ljubav svojoj izabranici Katarini Kolozeus, a danas važe za jedan od najskladnijih aprova na estradi.

Međutim, malo ko zna kako je njihova ljubavna priča zaista počela.

Da se najlepše stvari događaju spontano i poptuno neočekivano potvrdila je Katarina prisećajući se svog prvog susreta sa Ljubom, dok je još radila kao voditeljka.

– Upoznali smo se slučajno. Meni je falio materijal za emisiju koju sam radila tada na „Happy televiziji“. On je radio prezentaciju nastupa za Novu godinu i ja sam se tamo slučajno našla i videla na stolu flajer na kojem je pisalo “Ljuba Perućica” – počela je priču Katarina, a potom sa osmehom nastavila:

– I pomislim da ću sa njim da popunim emisiju jer te noći je trebalo da montiram emisiju za emitovanje. Ispostavilo se da je on u društvu sa nekim mojim drugom i ja njega pitala da ga snimimo i tako je počelo.

I ko bi rekao, nakon upoznavanja i zaljubljenosti na prvi pogled par je organizovao gala svadbeno veselje na kome je prisustvovalo čak 500 zvanica, a par će se uskoro prvi put ostvariti u ulozi roditelja.

Dugo smo ovo želeli i jako se radujemo svemu što dolazi. Hvala dragom Bogu- poručio je nakon vesti da će postati otac.

BONUS VIDEO: Intervju sa Ljubom Perućicom

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović