Login/Registracija

KAKVO IZNENAĐENJE! Pevačica proslavila godišnjicu veze, sve pršti od strasti: „Biće ovo vrelo veče“

Pevačica Nevena Nensi Stojanović proslavila je godišnjicu veze sa svojim verenikom i to na nesvakidašnji način.

Naime, pevačicin verenik rešio je da je iznenadi i zakupi najveći apartman u jednom hotelu, kako bi proslavili godišnjicu ljubavi.

ipiccy image 3 2

Pevačica nije mogla ni da nasluti šta joj se sprema, budući da joj je verenik rekao da je vodi na večeru, a kada je ugledala apartman sa đakuzijem i vinom, bukvalno nije mogla da veruje šta vidi.

Koliko je njenom vereniku stalo govori i to što je na sve mislio, pa čak i na kupaći kostim koji je čekao na krevetu apartmana.

Ekipa našeg portala pozvala je pevačicu da sazna kako joj se dopalo iznenađenje, ali nam je na kratko odgovorila da su još uvek u hotelu i da sve pršti od strasti.

-Joj koliko me je iznenadio, sve je prelepo! Biće ovo jedno vrelo veče -kroz osmeh je rekla za Grand.

Podsetimo, Nensi je nedavno otkrila da dugo nije imala sreće u ljubavi, ali da je sada presrećna.

Za kratko vreme zabavljanja sa novim izabranikom shvatila da su jedno za drugo. Nakon romantične prosidbe na Banje veče, par će na proleće konačno izgovoriti sudbnosno „da“.

-Rekla sam „da“ svom predivnom čoveku, koji me je pošteno šokirao i evo još sabiram utiske i ne znam šta me snaslo, tako da ne zamerite što ne postižem još uvek da vam odgovorim na pregršt poruka i čestitki koje su stigle i stižu i dalje! Hvala od srca svima da ste živi i zdravi i veseli“, napisala je Nevena u opisu objave posvećenoj ovom magičnom trenutku. On mi pokazuje da prave vrednosti postoje, samo je potrebno da se sve zvezde slože. Tako da sve se dešava u pravo vreme“, istakla je tom prilikom Nensi, a izgleda da su se kockice složile baš kada je trebalo – rekla je pevačica nakon veridbe.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić