Login/Registracija

„Hoću to da sačuvam za sebe“: Sanja Vučić PROGOVORILA O TRUDNOĆI i karijeri u narednom periodu

Pevačica Sanja Vučić nastupala je u jednom prestoničkom klubu, a tom prilikom je progovorila o temama koje zanimaju domaću javnost.

Kako uvek sve najviše zanimaju detalji iz privatnog života, ona je na početku stavila do znanja kako želi da ga zadrži za sebe.

Imala sam neprijatna iskustva kada sam delila svoj emotivni život sa svima, hoću da to nekako sačuvam za sebe– izjavila je Sanja, a onda progovorila o majčinskom instinktu koji joj se, kako sama navodi, ponekad javlja.

Ne mogu baš da kažem, ne znam, ponekad imam majčinski instinkt kada vidim neku slatku bebu. Ove godine punim 30 godina, ali sad sam u fazi kada mi karijera počinje u nekom ozbiljnijem smeru, sada sam fokusirana na to i o tome mislim– rekla je ona, piše „Blic“.

Mediji su je dugo povezivali sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom koji je sada u vezi sa Anastasijom Ražnatović, a Sanja je imala samo jednu poruku za njih.

-To su glupoti! Ja stvarno njima želim sve najlešpe i zaista se ne bih više oglašavala na tu temu -rekla je nedavno za naš portal.

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić