Login/Registracija

HIT ZLATA VREDAN: Nakon više od 20 godina, PUBLIKA PONOVO LUDI ZA OVOM PESMOM

Neki kažu kako sve ima rok trajanja, ali svedoci smo da kvalitet nema, makar kada je muzika u pitanju.

Postoje pesme koje se prenose sa generacije na generaciju, a postoje i one koje se „povampire“ pa nakon zatišja ponovo ožive i slušaju se sa novim žarom.

Upravo to se desilo, pevačici Vanesi Šokčić koja je nedavno jedan od svojih najvećih hitova otpevala u sceni popularne serije.

– Sa serijom „Južni vetar“ pesma „Četri strane sveta“ je doživela ekspanziju i popuno jednu novu publiku. Pošto je pesma baš stara, snimila sam novi aranžman kako bi ona mogla da se pušta u klubovima jer je ponovo postala izuzetno tražena. Kada smo već uradili arnžman, onda smo se odlučili i za spot i još uvek traje ta pomama, tako da ćemo sačekati za nešto novo– ispričala je ona u emisji „Zvezde Granda Specijal“.


S obzirom na njenu veliku popularnost devdestih, nije slučajnost što su baš nju odabrali za ovu scenu, a ona je u intervjuu za naš portal otkrila i jednu neprijatnu scenu koja joj se dogodila na jednom nastupu.

– Nisam se nikada uplašila za svoj život. Nisam nikad imala problem kada sam pevala na takvim proslavama, ali se desio problem na gostovanju u diskoteci. U Nemačkoj smo pevale Milena Plavšić i ja i upali su unutra: „Lezite“, pištolji… Ležale smo ispod stola jedno petanest minuta i onda su odveli gazdu (smeh)– ispričala je pevačica.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić