Login/Registracija

HAOS U TORINU Srpski novinar otkrio detalje EVROVIZIJE: „Konstrakta oseća pritisak“ (VIDEO)

Uoči druge polufinalne večeri Evrovizije u kojoj će nastupiti i srpska predstavnica Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, novinar Pero Jovović otkrio je detalje iz Torina, gde se ove godine održava najveće muzičko takmičenje.  

Direktno sa italijanskih ulica novinar Nove S uključio se u emisiju „Grand magazin“ i u razgovoru sa Živojinom Krstićem otkrio da pored Ukrajine, naša predstavnica važi za jednog od favorita.


Tokom razgovora otkrio je i kako se Konstrakta nosi sa slavom koju je u međuvremenu stekla i činjenicom da važi za jednog od favorita. 

– Moj lični utisak da je za nju sve ovo novo i da se još uvek pronalazi načine u svemu što se dešava, ali da se vrlo dobro nosi sa celom situacijom. Juče kada smo razgovarali rekla je da ne oseća stres, ali oseća mali pritisak zbog očekivanja koje Srbija ima, ali što se nje tiče, uživa u trenutku i uradiće sve što može da Srbiju predstavi u što boljem svetlu – rekao je Jovović,  a zatim se osvrnuo na to što je naša predstavnica ušla u istoriju Evrovizije kao izvođač koji će po prvi put pevati na latinskom jeziku. 


– Ona će se po mnogo čemu upisati u istoriju Evrovizije, a nadam se da će se upisati tako što će osvojiti prvo mesto u subotu – istakao je novinar i dodao da u Torunu vlada haotična organizacija, a o čemu se radi možete da pogledate u videu. 

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I. Ankić