Login/Registracija

HAOS U EMISIJI: Ljupka se našla OČI U OČI SA KOLEGINICOM KOJU JE NAZVALA LICEMERNOM, pa se zbunila njenim pitanjem: „ŠTO TAKO JAVNO?“

Svedoci smo mnogobrojnih estradnih svađi i skandala, ali retko kada su se „sukobljene“ strane našle oči u oči i pred milionima gledalaca razgovarale o tome.

Zorica Marković nedavno je gostovala u emisiji „Nedeljno popodne“, gde se našla i Ljupka Stević koja je pre nekoliko godina prozvala da je licemerna.

– Ljupka izgledš sjajno, a šta ti bi da napišeš meni da sam licemerna?– bez dlake na jeziku upitala je Zorica koje je tada bila zatečena njenom porukom.

– Aha, da…Pa što javno tako? To je bilo pre dve godine– zbunjeno je odgovorila Ljupka, pa objasnila kako joj se nije dopalo njeno izlaganje u jednom programu  koje j epogodilo i da joj je to poslala jer se tak osećala u tom trenutku.

Zorica joj ove reči nije uzela za zlo, ali ipak je želela da stavi tačku na ovu razmicu.

– Valjda si shvatila da sam ja generalno protiv nekih stvari. Ja znam i tek kako biti licemerna i tek kako biti idiot, ali tu kada si ti u pitanju nisam imala lošu nameru i znaš to vrlo dobro– poentirala je Markovićeva.

Autor: S. Čumić