Login/Registracija

HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Marina otkrila sve o ljubavnom životu, pa njoj uputila javni pozdrav

Od kada je raskinula vezu od deset godina pevačica Marina Visković nije krila da je do skoro prolazila kroz veoma težak period. Iako mnoge javne ličnosti izbegavaju da otvoreno govore na temu propalih ljubavi Marina se ne libi da podeli i po neku mudrost ili savet sa svojim pratiocima.

Ipak, jednom rečenicom bacila je sve u razmišljanje i jednom rečenicom otkrila sve o svom ljubavnom životu koji je jedna od glavnih tema.

-Za ovaj plen moraš biti jaka zver! Toliko ću reći o svom ljubavnom životu i pozdraviću Donatelu Versaće- poručila je pevačica uz set izazovnih fotografija i izazvala lavinu pozitivnih komentara kada je u pitanju njen izgled.

Podsetimo, nedavno je Marina otvorila dušu o bolnom periodu koji je iza nje i priznala daviše išta neće skinuti osmeh sa njenog lica.

Jako dugo sam išla kod psihologa. Na žalost, raskid ili razvod su vrlo teške stvari, treba vremena da se to prebrodi. Meni je trebalo dugo da se oporavim jer je veza bila duga. Svako to pregura na svoj način, ali sada sam dobro.  Ja sam devojka koja voli da uživa, meni bi sada odgovarao neko ko bi zajedno sa mnom uživao u životu, neko ko je pozitivan, ko ima blagu narav kao ja. Ako negde tako savršen postoji, a bitno da sam ga ja u glavi već nacrtala (smeh) neka se javi – priznala je pevačica.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović