Login/Registracija

Hana prati supruga na koncertu u Beogradu? Evo šta je Petar Grašo rekao o njenom dolasku u srpsku prestonicu

Sky Music

Koncert Petra Graša koji je zakazan za 11. novembar u Štark Areni, sudeći po prodaji karata, biće glavni gradski događaj za predstojeće praznike, a nema sumnje da će najveća koncertna dvorana u petak biti popunjena do poslednjeg mesta.

Iz organizacije saopšteno je da se za koncert traži karta više, pa je, iako prvobitno nije planirano, doneta odluka da se u prodaju puste i ulaznice za nivo 400.

Grašo je za ovu priliku obećao svetski nivo produkcije, dobru zabavu, sjajnu atmosferu i dvosatno putovanje kroz njegovu gotovo 27 godina dugu karijeru, te da će mu se na sceni priključiti i dugogodišnji saradnik, a od nedavno i tast, Tonči Huljić.

Kako je Grašo koncert u Beogradu najavio kao krunu ovogodišnje uspešne koncertne sezone, ono što najviše zanima javnost jeste pitanje – da li će se na beogradskom koncertu pojaviti i njegova supruga, Hana Huljić.

Odgovarajući na ovo pitanje, pevač je kratko prokomentarisao: „Trudimo se da sve važnije životne trenutke proživimo zajedno, iako je ponekad, zbog prirode mog posla, teško sve uklopiti“.

Da li to znači da će Hana bodriti svog supruga direktno u Areni, ostaje da vidimo.

Foto: Instagram,
Autor: Grand