Šok obrt na suđenju Halida Muslimovića i Sonje Bašić

HALID MUSLIMOVIC ZGS SNIMANJE 07022024 FOTO MUNJA 38 ok 1

Danas je na suđenju i povodom raznih optužbi od strane Sonje Bašić protiv Halida Muslimovića došlo do šok obrta.

Muslimović i njegov advokat su naime izneli niz dokaza u vezi sa ovim slučajem kao i sa brojnim medijskim hajkama kojima je u poslednje dve godine Sonja pokušavala da uništi ugled i reputaciju popularnog pevača. 

0987fd16bb78d246f8d2930a653b3f70394e55db

Halid je pred sudom izneo dokaz da je Sonja krivnično gonjena u Australiji gde je i osuđena zbog nekoliko kriminalnih radnji zajedno sa svojim mužem gde je provela čak jedno vreme u zatvoru. Na sve to dokaz o novcu koje je Sonja tražila od Halida dobio je tek neočekivani obrt.

Ispostavilo se da je Sonja prevarila Halida za australijsku turneju i da mu je dužna veću sumu novca. Isto tako utvrđeno je da je dotična pokušavala na sve načine da dođe do raznih ljudi pa se tako preko društvenih mreža predstavljala kao Adelisa Bašić gde je pokušavala da ubedi druge ljude da ocrne Halida i da prati svaki njegov korak kako poslovno tako i privatno, kao i ćlanove njegove porodice.

received 947092717017062
Printscreen

Na današnjem suđenju utvrđeno je da je Halidu Muslimoviću učinjena velika nepravda i da je žrtva Sonje Bašić.

Ova drama uskoro će dobiti svoj epilog na sudu, a kako stvari stoje, posle današnjeg suđenja Sonja će morati da snosi ozbiljne posledice zbog kleveta i laži iznetih na račun Halida Muslimovića.

HALID MUSLIMOVIC ZGS SNIMANJE 07022024 FOTO MUNJA 3 ok

Kako su preneli svedoci sa suđenja, Halid Muslimović je bio vidno raspoložen kao i njegov advokat i veruju u pravdu, dok je Sonja Basić bila sve vreme nervozna i nije birala reči kako bi napala i uvredila legendarnog pevača.

BONUS VIDEO: Halid Muslimović iskreno o porodici i dugovima

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/Printscreen,
Autor: Grand